17 Eylül 2014 Çarşamba

SULEMCAFE'DE SQUAT CHALLENGE BASLADI




POPO ,IC-DIS BACAKLAR,KARIN VE SIRT KASLARINI FORMA SOKMAK ISTIYORSANIZ,
SELÜLIT DÜSMANI,SQUAT CHALLENGE BURDA, HODRI MEYDAN :)))

http://sulemcafe.blogspot.de/2014/09/squat-challenge-yapmak-isteyenler-buraya.html

5 yorum:

  1. Merhaba Şule ablacım:) Kendimi iyi hissedersem yapmaya çalışıcam inşallah ben de.Çok stresli ve sıkıntılı bi yaz geçirdim,tek sığınağım yemek oldu ve en son tartıldığımda 71kiloydum 69u görmek çok harika olcak diye düşünürken(ki en son 7 yıl önce filan 69dum:( ) eve döndüğümde bi tartıldım 80.3! Hiçbişey yapmamaktan iyidir diye azcık dikkat edeyim dedim bu sabah 78.5ti kilom.Başa sardım ve çok kötü hissediyorum yine de bloglara bakmaya motive olmaya çalışmaya devam...
    Evergreen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba evergreen! canim seni cok iyi anliyorum, ayni duygulari yasadim bende..ama en önemlisi dün dünde kaldi, ileriye bakmak senin icin daha iyi olacak...sabah yada öglen zararli birsey yediysem aksamda buna devam etmek zorunda degilim öyle degilmi? yani su anda bile baslayabiliriz.. Sen istiyorsun ya zaten basarmamak diye birsey olamaz bence! yeterki umutsuzluga kapilma lütfen!
      Yesil Cay bana cok iyi geldi son zamanlarda birde aksamlari coook acikiyorum o zamanda tarcinli süt iciyorum..
      Sulenin blogu mükemmel motivasyon kaynagim benim;) bikini projesin birde takip ediyorum.
      sevgilerle canim.

      Sil
  2. Evergreen saglikli beslenme bloglarini ve instagrami takip ederek motivasyonunu artirmaya calis.Yemek sorunlari cözmüyor dahada artiriyor canim.Saglik durumun umarim düzelmistir.1 ,2 miles walk ile hareket etmeye devam et,bol limonlu su.metabolizma cayi ic.Pasta,pogacayi birak ,cavdar,tam bugday ekmekleri ye 2 dilimi gecirme .listeleri biliyorsun,ordaki ölcülerde ,onlari yeniden gözden gecir lütfen.basaracagina inaniyorum,cünkü cok istiyorsun.Bunu kendin icin yapmalisin,,hersey senin elinde.

    YanıtlaSil
  3. sulecim yarin basliyorum bende sizinle!
    sevgilerle:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız bizim için değerli.
Teşekkür ederiz :)