24 Haziran 2015 Çarşamba

BLOG ALEMI

Yillardir bir suru blog acip kapatmisligim var ama hic uzak kalamadim buralardan. Icimde biriktirdiklerimi buralara dokmek iyi geliyor sanirim. En cok kendime kizdigim zamanlar kapatip, gidiyorum. Senden adam olmaz nasilsa, vaktini bosyere harcama, git kitap oku diyorum kendi kendime..

Cok sevdigim ve cok seyler ogrendigim bu alemi facebook, instagram ve digerlerinden daha gercekci ve icten buluyorum.

Sulenin hic bitmeyen enerjisi bana da umit veriyor..

Terazinin diyetler hakkinda bilgi ve azmi...

Bikinim sayesinde ince olma hayalimden hic vazgecmiyorum.

Vintage duygular blogundaki pozitif enerji cok iyi geliyor..

Baska daha mudavimi oldugum bloglari okumak hayatimin vazgecilmez bir parcasi..

Bunlarin yani sira, yazmayi birakmis, bloglarindan ayrilmislari cok merak ediyorum. Hic tanismadigim blogdaslari bu kadar kendime yakin hissetmek ilginc geliyor..

15 yorum:

  1. Yazmayan arkadaslari bende cok merak ediyorum Skinny...Incelmek ve Saglikli olmak hepimizin bitmeyen hayali :)

    Sevgilerle

    YanıtlaSil
  2. Yazmayanları merak eden bir ben değilmişim :) Devamlı görüştüğüm arkadaşlarım gibi merakta kalıyorum acaba kötü birşey mi oldu diyerek...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kotu bir sey olmadigini dusunuyorum ama yine de hepimiz burada tecrubelerimizi paylasiyip, rahatliyoruz.

      Sil
  3. tam siteyi takibe aldım, sağdaki kolonda ''bütün kızlar toplandık'' yazısını okuyup dumura uğradım. nolcak şimdi.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gruptan cogu arkadasin blogu var..Ziyaret edebilirsiniz Syrakus BB...Benimkiyle baslamaya ne dersininiz?

      Sule m= Sulem Cafe = sulemcafe.blogspot.com :))

      Sil
  4. Zamanın çok iyi ve tanınan blogum vardı ama okul nedeniyle kapatmıştım. Kapatmalara ve takip bırakmalara karşı değilim ama veda edip gitseler bari. :))) Blog takibini bırakma olayına kendimce şöyle diyebilirim, takip arkadaşlıkla başlıyor arkadaşlık ilerliyor ama daha sonra araya bir şekilde kara kedi giriyor, bitiyor. Bunun dışında takip ettiği bloggerın yazıdığı yazılarda, paylaşımlarda siyasi, sosyal durum ve inançlarda takibi bırakmada etkili.

    YanıtlaSil
  5. tatlıdır bizim blog arkadaşlıkları yaaa. kapatıp gidenler bazen bikaç ay bazen bikaç yıl sona dönüp bana geliyolar mesela yaa meraba demeyee :) benim bak tam 4.5 yıl oldu. her gün yazdım bloguma biliyon muuuu :)

    YanıtlaSil
  6. ama bak sana yaptığımız yorumlara abone olamızyoz yaaa mp3 yüzünden bak gmailde izleyemiyoz. düzeltsene amaa yorum kutusunuuu :)

    YanıtlaSil
  7. tatlıdır bizim blog arkadaşlıkları yaaa. kapatıp gidenler bazen bikaç ay bazen bikaç yıl sona dönüp bana geliyolar mesela yaa meraba demeyee :) benim bak tam 4.5 yıl oldu. her gün yazdım bloguma biliyon muuuu :)

    YanıtlaSil
  8. Duygularımız ve düşüncelerimizle bu ortamda olduğumuz için var belki de bu yakınlık ve de içtenlik.
    Yazdığınız her kelimeye katılıyorum :)

    YanıtlaSil
  9. Bende sizin gibi düşünerek blog dünyasına girdim. Diğer sosyal medya siteleri insanı aptallaştırırken burası adeta bilgi yuvası, içini dökme mecrası... yazarken rahatlıyor insan.

    YanıtlaSil
  10. Bende sizin gibi düşünerek blog dünyasına girdim. Diğer sosyal medya siteleri insanı aptallaştırırken burası adeta bilgi yuvası, içini dökme mecrası... yazarken rahatlıyor insan.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız bizim için değerli.
Teşekkür ederiz :)