1 Ocak 2014 Çarşamba

2014 yeni başlangıçların yılı olsun...



Henüz hiç kirlenmemiş bir yılın ilk gününden merhaba ...

Yepyeni bir yıla, yepyeni bir blogda merhaba demek ayrıca çok keyifli ve heyecanlı :))

Bu blogu çok önemsiyorum ben. Bir sene sonra bu zaman geldiğinde; neler neler birikmiş olacak burada diye düşünüp, heyecanlanıyorum da...

Şimdiden kocaman bir aile olduk. Davetiyeler gitti, kabul gördü ve yazar olarak isimler kayda geçti. 3 kişinin davetiyesi de cevap bekliyor.  Çok zengin bir içerikle yayın yapacağız, öyle anlaşılıyor ki bu da her yazıyı sabırsızlıkla bekleyeceğiz demek :)

Bu bloga özel bir önem atfetmemdeki bir diğer unsur ise; şimdiye kadar sadece yorumlarda yaptıkları katkılardan tanıdığımız arkadaşları, bu blogla daha yakından tanıyacak olmamız.

Tanımak dedim de; ben 2013'ün sonlarında yapmayı düşündüğüm buluşmayı unutmadım arkadaşlar. Sene sonunda çok yoğun olduğum için, araya sıkıştırmak istemedim açıkçası ama ne zaman derseniz; şimdilik maalesef İstanbul'da, ister Anadolu, ister Avrupa yakasında bir kahve içelim mi? "Kahve bahane, tanışmak şahane" ve 2 kişi bile olsak bunu yapalım diyorum. Yazın yurtdışında yaşayan arkadaşlarımızın izne gelmeleri ile bu buluşmaları tekrarlamayı da çok istiyorum.

Evet ne dersiniz; yeni yılın ilk etkinliği bu olsun mu?








3 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. en kısa zamanda gerçekleştirebiliriz umarım:)

    YanıtlaSil
  3. ben cok isterdim sizlerle tanismak bulusmak, istanbula bu yeni yilda bir kac günlügüne olsun gelmeyi planliyoruz, o zaman insallah öncesinde sizlere bildiririm belki vaktiniz de sizlerinde olursa tabi tanismak cok isterim..
    o günü sabirsizlikla bekliyorum:)
    selamlar
    nil

    YanıtlaSil

Yorumlarınız bizim için değerli.
Teşekkür ederiz :)