4 Şubat 2014 Salı

Inanc..

"Inanc görünmeyene inanmaktir, görünmeyene inanirsaniz baskalarinin görmediklerini görürsünüz."
Ahmet Serif Izgören

Bugün bu sözü tesadüfen okudugumda öyle iyi geldiki bana, bende hemen sizlerle de paylasmak istedim arkadaslar;) Sizler nasilsiniz bilmiyorum ama, ben yine bir ileri bir geri gidip geliyorum..En iyisinin kendim icin tartilmamak oldugunu düsünüyorum artik, ne zaman biraz kilo verdigimi görsem o mutlulukla biraz olsun maalesef dikkati elden birakiyorum...Sonra bir bakmisim yine oglumun yiyemedigi yarim biraktiklari benim midemde:( ama farkinda oldugum icin de cok mutluyum arkadaslar, ya farketmeseydim..
Bugün iste bir arkadas hamile olup olmadigimi sordu, eskisi kadar kafama takmadim cünkü bu yolda ilerlemek beni güclü hissettiriyor...Gülüp gectim, eskiden cok üzülür mutlaka yiyecek bir seyler arardim tabiki üzüntü bahanesiyle;)
Burada yazmak cok güzel, sizlerle sanki karsilikli sohbet ediyoruz bir tek kahvemiz eksik..
O da olur insallah.
cok selamlar ve sevgiler!
nil


6 yorum:

  1. Dogru söze ne denir ?

    Inanmak basarmanin yarisidir degil mi?

    Yazini görünce sevindim,sik sik bakiyorum bloga ,yeni bir sey var mi diye?
    Su siralar cok mesgulüz ve herkesin ufakta olsa sorunu var.
    Terazidende ses soluk cikmiyor,meraktayim.ya biraz mola vermek istedi yada isleri cok yogun.Hayirlisi.

    Sende üzülme yine eskiye dönersin olayin farkindasin ya önemlisi o.Bahara kadar istedigimiz tempoyu yakalariz insaallah.
    Spor deyince burdada bir hesap sorma durumlari baslasa iyi olacak gibi.endamya hd. Blogunda soruyor hergün bende cevaplayanlardanim.Burayada böyle bir sey uygulayalim isteyen yaptigi sporu yazsin.Bu hem istegi artiriyor hemde digerlerini heveslendiriyor.Su sira Bikininideki yogalari yapiyorum,fazlada sürmüyor ve yorucuda degil.ayrica "Callanetics" egsersizlerini kesfettim.bel ve karin icin olan cok basit hareketleri intensiv sekilde kisa süreli yapiyorum.Internetten bulabilirsiniz.Belin incelmesi kalin harflerle yaziliyor benim hedef listemde :) su an 68 cm .birara biraz daha azdi 52,5 kg oldugum zaman.tabii dikkat etmedim ,uzun zamandir ciddi bir sekilde uygulamadim bildiklerimi.Ama simdi yine ,yeniden,tam gaz....Sevgilerle

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Sulecim, dün aksam uyguladim hemen bel incelmesi icin yoga hareketlerini..cok kisa olmasina ragmen sanirim düzenli yapilinca faydasi görülüyordur. benim icin hayal dogrusu ince bir bel sahibi olmak, ama hayali bile güzel!
    bende hemen hemen her gün bakiyorum buraya da, ve evet teraziden ses seda yok dilerim hersey yolundadir! hayat telasi oluyor hepimizin hayatinda, bende bazen daha da yetisemiyorum hizli yasama bazense (özellikle su siralar) daha da yavaslattim her seyi..Ama istiyorum ki kilo vermem hizlansin, cabucak vereyim 3-4 kilo, aksam 16.00 dan sonra neredeyse hic bir sey yemesemde yinede olmuyor Sulecim..
    Seninde dedigin gibi Ilkbahara toparlaniriz bende buna inaniyorum..
    cok selamlar
    nil

    YanıtlaSil
  3. Bende inanmanin basarida cok etkili olduguna inaniyorum. Insan ne kadar cok inanirsa kendine o nispette hedefine kilitleniyor. Basardigimiz gunleri gormeyi iple cekiyorum.

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Nil; her şey inanmakla başlıyor, çok doğru. Burada da beyin ve kalp işbirliği çok önemli. Çünkü bunlar koordine olamadı mı, beden iyice zıvanadan çıkıyor.

    Bu blog işte bunun için önemli. Kalbimize ve beynimize giden yollar buradan geçecek :)

    Bizimle olduğun için teşekkürler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok haklisin Ipekcim! Bende cok zevk aliyorum burda sizlerle olmaktan! Paylasim yapmak isterken acemiligimden bir takim hatalarim oluyor ama.."az önce oldugu gibi." Etiketleme islemini farkettimde, daha düzenli olur diye düsünürken ve uygulamak isterken, eski yazdiklarim sanki simdi yazmisim gibi öne geldi:/

      Sil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız bizim için değerli.
Teşekkür ederiz :)