17 Ocak 2014 Cuma

İnternetime Dokunma!!!



Herkese kocaman, sıcacık bir merhaba...

Ne yazıları, ne de yorumları okuyamadım epeydir. Bugün sayfaya girince; takip etmek isteyenler için pratik yol olan gadget'ı eklemediğimi ve bunun da sıkıntı olduğunu görünce, hemen o işi hallettim.
Sağ altta "Bizimle Olanlar" kısmını kullanarak takip işini kolaylaştırabilirsiniz.







Bunun dışında "Takipteyiz" başlığı çalışmıyordu çünkü o bölümün altını doldurmamıştım henüz. Müsait olunca, beğendiğimiz ve takip ettiğimiz blogları listeleyeceğim oraya ve yeni yazı düştüğünde de güncel olarak görebileceğiz o blogları... İlk etapta bu buraya yazanların blogları olsun listede, sonra da faydalı ve keyifli bulduğumuz adresleri alalım listeye, ne dersiniz?




Kendi blogumu da epeydir ihmal ettim. Bir sürü şey yaşandı bu geçen zamanda ama çok şükür en önemlisi sağlıkla ilgili değil de günlük koşturmalarla ilgiliydi bu ara. Umarım hepiniz iyisinizdir. Doğal iniş çıkışların dışında, hayatlarınızın keyifli olduğunu umuyorum. Allah kaldıramayacağımız yükleri vermez zaten, yine de herkese kolaylıklar diliyorum.

Güzel bir hafta sonu bekliyor olsun bizleri.

Sağlıcakla kalın.





NOT:

Buradaki adresten imza kampanyasına destek verebilirsiniz.



2 yorum:

  1. Bu arada Etiketler bölümüne bir öneri; kütüphane yada okudugumuz kitaplar diye bir baslik ekleyebiriz.Bugün yeni bir post gönderebilirim bu konuda.

    YanıtlaSil
  2. Takipe alabıldım super oldu:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız bizim için değerli.
Teşekkür ederiz :)