26 Şubat 2014 Çarşamba

MERHABA KIZLAR 

SABAH YULAF EZMESİ (ETİ LİFALİF) PINAR LIGHT SÜT ELMA VE TARÇINLA GÜZEL Bİ KAHVALTI YAPTIM TADINI SEVİYORUM YULAFIN AMA KLASİK KAHVALTI BENİM VAZGEÇİLMEZİM
ÖĞLE YEMEĞİM DAHA ŞAHANE AF DİLİYORUM AMA BÜTÜN SECENEKLERİ KULLANDIM SANIRIM ÇOKMU SİZCE KIZLAR AMA HER ÖĞLENİM BÖYLE DEĞİL YA SEBZE YEMEĞİ YOĞURT YADA TAVUKLU SALATA OLARAK TÜKETİYORUM:)
AKŞAM ÇORBA VE SALATA İLE YAPICAM PLANIM BU ARA ÖĞÜNLERİM SABAH KAHVE NESCAFE CLASSIC 2. ARA ÖĞÜNÜM 10 FINDIK YADA 2 BİSKÜVİ,1ELMA ŞEKLİNDE KUZULARIM SİZCE NASIL 












6 yorum:

  1. Daha ne olacak Gülüs,calisiyorsun enerjiye ihtiyacin olacak.Seceneklerin hepsini kullanmak en dogal hakkin.Liste disinda bir sey yemedikten sonra hersey güzel.

    Hem unutm ögle yemegi zengin,aksam yemegi az olacak.Afiyet olsun.

    YanıtlaSil
  2. Kizlar Skinnye ulasabiliyormusunuz?

    YanıtlaSil
  3. Bence de süper bir menü.... hem çok sağlıklı, hem doyurucu.. Arkadaşlar benim bir sıkıntım var onu paylaşayım bu vesileyle. Gündüz iş yerinde herrrr şey mükemmel, sağlıklı iyi besinler tüketiyorum, acıkmıyorum.. Ama akşam eve gidiş yok muuu! Salata + ton balığı, çorba ya da bir tabak sebze yemeği desem de sanki elime ne geçse yiyorum beni bu alışkanlığım düzene koymuyor.. kilo almasam da kilo veremiyorum.. (71 kg.) mesela kızım o gün okula yolladığım çokokremli sandviçi yememiş! ben yiyorum :)) bu sadece bir örnek.. mate çayının iştah kapattığını duydum, lakin benimkisi psikolojik açlık sanıyorum. Bir arkadaşım da akşam 20 dk. spor yaparsan yeme güdünü bastırıyorsun demişti.. (Sizinle paylaşmak istedim.) Selamlar.. Ankara'dan Serçe.
    Not: Ben de 2 sene önce 84 kg. idim. İkinci kızımdan sonra! 70 kg. ile başladığım hamilelik 84 ile son buldu ve hiç kilo vermeden 1 sene geçirdim. Sonra yeşilliği hayatıma soktum, dikkat ettim, yeşil çaya başladım her gün 1,5 lt. su içtim ve sonra MPG'nin de desteğiyle 69'da kalarak 6-7 ay kilomu korudum. Ama biraz abartınca 71'i buldum. Şimdi sizinle de yazışarak motivasyonla .. akıllı davranarak 58-60 kg. olmak istiyorum. Hikayem de budur. Herkese sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Sercenin Günlügü,

      O masada,tabakta kalani yemek galiba her annenin sorunu , ama ben kurtuldum gibi.Alistirdim gibi kendimi.

      Isten cikip eve gelirken,hatta evdeyken,yemegin pismesini bekleyemiyecek kadar gözümün döndügü,hemen elimin altinda ne varsa yedimi cok bilirim.

      Onun icin yolda ,yaninda ayran,su,skersiz süt gibi sivilar,hatta termosta cay bulundurup cikmadan ,yolda icersen mideni doldurmus olursun.

      Aclik hissin yatisir.eve gelince limonlu, sikeli su,ihlamur cayi da icebilirsin.

      Öglede bütün seceneklerini kullanarak ye ki,öglenden sonra kan sekerin düsmesin.

      Ikinci arada elma gibi lifli meyvelerden yiyebilirsin, arayida sakin atlama.Simdilik bunlar söyleyebilecegim.Sevgilerle

      Sil
  4. cok güzel görünüyor!! süper bir menü bencede!

    YanıtlaSil

Yorumlarınız bizim için değerli.
Teşekkür ederiz :)