5 Ocak 2014 Pazar

Umut'a Merhaba!



Umutlarimizin gerceklestigi, keyifli, mutlu, sevdiklerimizle birlikte, sevgi dolu bir yil diliyorum      hepimize!

Start aslinda tanismamizin yada "saglikli beslenmemizin" Start i degil benim icin..benim icin Start hayata Start, yeniden sil bastan, umut dolu, keyif dolu ve sizlerle birlikte bu yolda yürümenin keyfinin tadini cikartmanin starti olsun! Sizler icin yeni baslangiclar varmi?
Kendimi kisaca beni tanimayan arkadaslar icin tanitmak istiyorum:) 33 Yasindayim, 8 yillik evli ve 1 cocuk annesiyim. avusturyada yasiyorum aslinda Ankaraliyim ama (cok seviyorum Ankarayi;) 1, 70 boyum ve 66 kilodayim, (hedefim 58)..Cok mutlu saglikli bir hamilelik gecirmeme ragmen son 11 günde normal dogum olamayacagini duyduktan sonra 11 günde 11 kilo almayi basaran bir anne adayiydim..:) gülümsesemde yinede hep cok zayif olan (51-52 kilolarda) birisiyken birden kendimden bedenimden mutlu olmayan birisi oldugum sirada mevsimlerden roma, cok degerli mehtap hocamiz ve daha sonrada sizlerle tanistigim icin kendimi cok sansli hissediyorum!
ben yazi yazarken biraz zorlaniyorum ama biliyorum ki siz anliyorsunuz beni o yüzden icim cok rahat bu konuda:)
hepinizi sevgiyle kucakliyorum!
iyiki varsiniz!
nil


6 yorum:

  1. boy kilo oranına bakınca kilolu durmuyorsun ama senin kendini hangi kiloda iyi hissettiğin önemli ,
    benim boyum 164 cm ve hedefim 59 :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dilerim hepimiz hedeflerimize ulasiriz!
      bazen dursakta yinede devam hic bikmadan usanmadan:) dogrusu ara sira kacamaklarim oluyor ve kendimede cok kizsamda sonra yine devam ediyorum hedefimi düsünerek..hersey güzel olacak 2014 te, umutluyum ömürcüm! cok selamlar!

      Sil
  2. Nil'im, umuda yolculukta hep beraberiz İnşAllah...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet hülyacim, takipteydim hep aslinda ama simdi hep aklimdasiniz da!;)
      sevgilerle

      Sil
  3. Evet bencede senin kilon ideal insan kendini rahat,mutlu hissettigi kiloda olmali.Bende boyuma göre 5 kilo daha hafif olsam kendimi cok iyi.- 4 kiloyla iyi hissedecegim :)))

    Nilcigim I padden adsiz yorum gönderilemiyor,uzun zamandir.Ama google hesabiyla yorumlar artik rahatca gönderiliyor.Bu problemi bende yasamistim.Sevgilerle

    YanıtlaSil
  4. evet sulecim, bende önce farketmedim dogrusu ve bir kac gün sonra hep farkediyordum ki yazdigim yazilar ulasmamis..ama artik bende cözdüm sayilir, artik bir gmail hesabimda oldu bizim blog sayesinde;)
    aynen bende keske -5 hatta -10 olmaya bile raziyim;) yeterki dengeli görüneyim, aslinda boyuma göre iyi kilom evet ama maalesef karin bölgem her ikinci kisiye hamile olup olmadigimi sorduruyor:/ inek sütünü biraktigimdan beri daha iyi hissediyorum kendimi ama...
    sana spor konusunda hayranim sulecim, enerjinden bana da gönder biraz, bitte;))
    cok selamlar!

    YanıtlaSil

Yorumlarınız bizim için değerli.
Teşekkür ederiz :)