10 Şubat 2014 Pazartesi

SAGLIKLI BESLENME ILE DEGISIM BASLIYOR !







                                                Hepimizin sabirsizlikla bekledigi gün nihayet geldi.


 
 
Beslenmemizdeki yanlisliklari düzeltmek icin
 
 
 
 
dedik ve kocaman bir adim attik
 
l
 
burda edinecegimiz aliskanliklar hayatimiz boyunca bize eslik edecek ,cünkü agiz aliskanligiyla
Diyet desekte bu bir saglikli beslenme modeli
 
 
 
Günlük sporlarimizi aksatmadan,kontagimizi taze tutarak,birbirimizi motive ederek,paylasarak gecirecegimiz bu yolculukta herkese basarilar ve mutluluklar dilerim.Arada tökezleyecegimiz,yere düsecegimiz zamanlar olacaktir.Biz burdayiz,birimiz hepimiz icin,hepimiz birimiz icin felsefesiyle olustu bu grup,her zaman hatirlayin.
 
 
Evet simdide ilk kahvalti resmi gelsin
 
 
 
 
Yeni aldigim cay detox cayiymis ,Yesil cay , isirganotu ,kusburnu,nergis,limonotu,vs,.. karisimi tadina alismam gerekecek.Ekmekte cavdar ekmekcigi
 
 Arkadaslar sizlerde arada yemek resimlerinizi gönderin,ekranimiz renklensin.
 
Bu arada diger Blog yazari arkadaslarima sesleniyorum,nerdesiniz?,Insallah hersey yolundadir.Paylasimlarinizi bekliyoruz.
 
 
 

20 yorum:

  1. Selam Şule, cafemblog sana emanet :) acikcasi ben pek zaman bulamıyorum yazmaya, olan zamanida kendi blogumla degerlendiriyorum.
    Kahvalti resmin harika sunumunla cok lezzetli görünüyor.

    YanıtlaSil
  2. CANIM AH SU BLOG YAZMA İŞİNİ ANLAYIM DENEME YANILMA BI CÖZEYİM SONRASINDA TABİİ EKLERİM AMA ŞİMDİLİK YAZICAM SADECE. KAHVALTIN MUTHİŞ GÖRUNUYOR:)AFIYET BAL OLSUN

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim inan bende yaza,sile ögrenmeye calisiyorum,ama zevkli bir ugrasi ,arda sinir olsamda benim beceriksizligom :)
      Güncellestirme isinde problem verdi,ilk Foto üstü yaziyi düzeltmedim.
      Ayrica tesekkür ederim .Hepimize fiyet olsun,yag olmasin :)

      Sil
  3. Mucizem,tesekkür ederim.Senin yorumlarinla katilmanda yeter, kisitli zamanin oldugunu biliyorum canim.
    Arkadaslarin cogunun zaten kendi blogu var,arada bir ses vermeleri iyi olurdu :)
    Terazimden hele hic ses cikmiyor,kendi blogunada yazmiyor,meraklardayim.

    YanıtlaSil
  4. Şuleciğim spor öncesi kahvemi alıp geldim:)) Yarım saat sonra yürüyüş ve arkasından da challenge(ben bu gün başlıyorum) yapmayı planladım:))
    Kahvaltına gösterdiğin özene bayıldım, yemek mideden önce gözü mutlu etmeli:))
    Şulem, sana ve Hülyama çok teşekkür ediyorum; öncülük edip bu dayanışmayı iyi ki başlattınız. Kiloları kaybederken, dostluklar kazanacağımız, birlikte olmaktan güç alan, keyifli bir yolculuk olacak inanıyorum:))
    Ben spor hazırlığımı yapayım artık;) Çok sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Ben bugün evdeyim,önce sporumu yapayim,sonra ev isleri,yemek,ama ara ögün vakti geciyor!
    4 Mile Leslie ile baslaylim,ardindan günün Challenge gelsin.
    Sevgilerle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu gün madem Challenge başlıyorum, Leslie'ye de başlıyayım dedim ve Leslie ile 3 Mile yaptım. Devam edecektim ama kapı çaldı:)) Zaten baktım 40 dk olmuş, soğumadan hemen Challenge...
      Daha önce Leslie ile yürümediğime hayıflandım; tüm vücut özellikle de bacaklar şahane çalışıyormuş:)) Ayrıca çok ta keyif aldım, dışarı çıkamadım da, o yüzden yürüyemedim de, de de,ler yani bahaneler bitti:)) Sağol Şuleciğim...

      Sil
    2. Bugün bende Leslie ile spor yatim, 3 Mile....+ Challenge ikisi bir arada harika,aksam zamanim var bakalim ne yapacagim :)
      Denedigine sevindim. :) Birsey degil,Sevgicim,spor yapmayan ,fit olmayan kalmasin. :))))))

      Sil
  6. Kizlar hepiciginize kolay gelsin Sule bu tabagi gören diyet olduguna falan inanmaz kesinlikle ne güzel hazirlamissin öyle..bende detox haftasina basladim bugün bakalim su 5 günü nasil atlatacagim (kahve özlemi cok büyük suan) bu hafta 2 gün calisiyorum yarinda bizim 2 yilda bir yapmamiz gereken önemli bir sinavim var ve heryerden kahve kokulari geliyor havaalaninda sinavdan önce mutlaka icerdim kafayi toplamak adina ne yapalim dayanacagiz..Spor ise 3 kere zumba haftada devam eger yapabilirsem 4 defa hatta

    Sen yazmaya devam et Sulecigim ama diger arkadaslarda lütfen bir iki satir ciziktiriversinler keske aramizda Aslida olsaydi cok merak ediyorum onu yorumda biraktim ama hic sesi cikmiyor..

    Sevgiler ve öpücükler

    YanıtlaSil
  7. Tesekkür ederim yorumun icin Cigdemcigim.
    Aslinin bloguna bakarsan benim son gönderdigim mesjlarla dolu,en son mail gönderdim,ulastimi bilmiyorum.ya Bologna hoc bakmiyor yada bu konilardan uzak kalmak istiyor.yinede bir Haber verseydi sevinirdim.
    Sinavinda Sana bol basarilar diliyorum.sevgi ve öpücüklerim sensible.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arada yaparim böyle güzellikler kendimede,insan birazda kendini simartmali Di Mi? :)))))))

      Sil
  8. selamlar
    tam tüm trenleri kaçırdım artık iflah olmam derken yetiştiniz valla çok teşekkürler.birlikten güç doğar derler doğru :)
    ben de bugün baya iyi gidiyorum bakalım bi saat sporumu yaptım ara öğünlerim de yendi.tabi depolarım dolu pek zorluk çekmiyorum ama iki gün sonra görücem kendimi :D pastane vitrinlerinin önünde ağlamam inşallah :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba:) bende aynisini düsündüm sevgili siskoroman..bugün cok iyi geciyor gercektende ama sanirim ilerleyen günlerde de beynimiz anlayacak artik saglikli olmak istegimizi:) pastanelerin önünden gecmek bizim icin tehlike olmayacak, aksine kendimizle gurur duyacagiz! Aldigimiz karar bir dilim pastadan daha degerli cünki!
      ;)sevgilerle

      Sil
    2. Biliyorsun ben zaten sana pek dinlenmek,kacmak icin firsat vermiyorum.... :))
      Hos geldin, zararli karbonhidratlar uyusturucu gibi bagimlilik yâpiyor,ama olsun üstesinden gelecegiz....

      Ah! Kekse aramizda Asliyida görmek ist er,onun keyifli sohbetlerine ortk olmak isterdim.Kim bilir belki o hedefine coktan ulasti,ondan cikmiyor sesi,ama Terazicigim sen nerdesin? Okuyorsan bir cevap....

      Sil
  9. Sulecim renkli renkli icim acildi kahvaltini görünce:) Bu Sabah bende cok heyecanliydim canim,her animda Son halimi hayal ettim durdum:)))
    Bu arada cok tesekkür ederim, son günlerde maalesef biraz sikintili gecsede tedaviye basladim..cok sükür dis doktorum gelmisti bugün ve ilac tedavisi uyguluyorum su anda..Karanfili okur okumaz denedim ve gercektende cok rahatlatici bir özelligi var cok iyi geldi..
    Birazdan spor yapacagim bende önce Leslie ile sonrada challange..
    Dogrusu bende diger arkadaslari merak etmistim, sevgili Terazinin bloguna da sik sik bakiyorum ama ses seda yok..umarim hersey yolundadir!! Seninde dedigin gibi birimiz hepimiz hepimiz birimiz icin, bu blog hepimizin blogu yanlislarimiz icinde dogrularimiz icinde hersey icin yer var bence bu blogta..Paylastikca cogalacagiz, firsat buldukca dilerim herkez icinden geldigi gibi durum bildirimi yapar umarim! Beni bu inanilmaz Motive ediyor!
    Bu arada Kilo bildirimini yapacakmiyiz Sulecim, ben kendim icin not ettim..66,6 Kilo idim sabah.
    sevgilerle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Nil
      Kilo bildirimlerini endamya.blogspot Dan, Hülya arkadasimiz tutuyor canim,oraya yazabilirsin.Sizlerden gelen Post ve yorumlarla ,gökkusagi renklerine bürünecek Blog sayfasi ve enerjimiz heryeri saracak,umutsuz kalpleri sarip ,sarmalayacak,hüzünlü yüzleri güldürecek....

      Sil
    2. ok sulecim, simdi yaptim..dogrusu kendimi su siralar sadece kendi blogumuzda buluyorum:) oysa ne zamandir hülyanin blogunada ziyarette bulunmak istiyordum..
      bugün basladik ya gerisi gelecek canim!;)

      Sil
  10. ben tartılmadım tartılmak istemiyorum :D 24 gün sonra ilk tartı zamanında tartılıcam inşallah.

    YanıtlaSil
  11. Hic sorun degil,mecburiyette yok zaten, Herkes kendi kilosunu biliyor,karsilastirma icin vücut ölcülerinizi yazip,saklayin kendiniz icin,bazen kiloda degisiklik olmasada ölcülerde degisiklik olabiliyor.
    Stresse gerek yok,diye düsünüyorum.iyi aksamlar,canim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yine yakaldim seni :) Di Mi? Bilgisayari kapatacaktim ki yorumunu gördüm.

      Sil

Yorumlarınız bizim için değerli.
Teşekkür ederiz :)