7 Şubat 2014 Cuma

Kaybolan gün , hic gülmeden gecen gündür... Chamfor





















  Zevkle takip ettigim " Icimden Geldigi Gibi " blogunun paylasimini sizlerde görün istedim.
Yasamdan cok ilginc kareleri seyretmek , degisik olaylara sahit olmak icin blogunu izleyin derim.

Cumartesiniz gülerek gecsin !

DIP NOT:Bu paylasim ilk önce " O Ben Siz Artik " tarafindan Google + da paylasilmis yeni farkettim.

23 yorum:

  1. Şulem " Icimden Geldigi Gibi " ismi de çok güzel:)) Merak edip bakmak istedim ama link vermemişsin.

    YanıtlaSil
  2. Icimdengeldigigibii.blogspot.com :)
    gibii yazildigi gibi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şuleciğim teşekkür ederim, az önce kahvem eşliğinde inceledim, çok eğlenceli ve hoş bir blog. Beslenme ve kilo odaklı bloglardan sonra çok iyi geldi:))

      Sil
  3. Ne kadar dogru bir söz Sulecim, su son günlerde maalesef hic gülemiyorum:/ biraz rahatsizlandim canim, dis eti iltihaplanmasi geciriyorum ve hayatimda ilk kez bu kadar müthis agrilar yasiyorum:( hic bir seyin tadi tuzu yok, umarim bir an önce gecer de bende yine kaldigim yerden devam edebilirim..pazartesi gününe cok seviniyordum biliyorsun ama yinede ilaclarimi kullaniyorum ve dis doktorumada hemen gidecegim( bu hafta yoktu doktorum maalesef) yani bende sizinleyim her ne kadar aksaklik olsada su günlerde..
    Ben sana cok tesekkür ederim, emegin cok büyük Sulecim!! Su an bu agrilarimla bile yüzümü güldürdü paylastigin söz:))
    cok selamlar!
    nil

    YanıtlaSil
  4. Cook gemis olsun Nilcigim.Dis agrisi fenadir. Antiseptik gargaralarla idare ediver.Doktor caresine bakana Kadar.Agizda karanfil beklet,agri kesici,antiseptik etkiside vardir.
    diger arkadaslardan ses cikmiyor onlarda ekstra bir Post hazirlamam gerekecek,neredesiniz diye.Burasi hepimizin blogu,sadece bos kalmasina gönlüm razi olmuyor.
    Bu is bir Hobby Haline dönüstü Bende,cok zevkli paylasimda bulunmak,gurbette yanlizligi bir nevi azaltiyor,eglendirici,bilgilendici.
    Diger arkadaslarda des verirse cok mutlu olacagim.Sevgilerle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tekrar cok tesekkür ederim Sulecim!
      Seni cok iyi anliyorum bende gurbette yasayan birisi olarak..aslinda senin yorumlarini diger bloglardan takip eden birisi olarak:) ben sahsen cok seviniyorum ne Zaman sen bir seyler paylassan..cok degerli, cok yararli buluyorum! ama tabiki bu senin icinde zevkli yada "Hobby" oldugu sürece..yani seni de yormak cok fazla vaktinide calmak gibi bir hakkimiz olmamali.
      Seninde oldugu gibi hepimizin bir yasami, ailesi ve mesguliyetleri olsada vakit buldukca Kahvesini alan buyursun gelsin diyorum ben!
      Cok haklisin bende senin gibi düsünüyorum bos kaldigi Zaman, sonra bir bakiyorum sen yine cok güzel bir yazi paylasmissin ve cok mutlu oluyorum!

      Sil
    2. Tam Gün calismadigim ve tek,ergen bir cocuk sahibi oldugum icin zamanim oluyor ve zevkle yapiyorum,sadece teknik Blogger detaylara sâhip olmadigim icin yaz,boz,arastirla ugrasiyorum,ögreniyorum.
      .
      Yazim sayfasina bakiyorum,hazirik postlari yoksa Hemen kafamda beliren konu hakkinda birseyler cikiyor ortaya,fenada olmuyor galiba :)

      Sende iyiles sendenden bekliyoruz,postlar.Herkesin anlatacâk birseyi vardir,zamani oldukca yayinlarsiniz.
      Zaten sadece beslenme ,diyet,spor degil temalarimiz,Biz cok sesli ve cok renkli bir bloguz,gegil Mi?( en azindan cabaliyoruz :)) )

      Sil
    3. Şule diyorumki acaba bir facebook sayfasımı açsan iletişim daha hızlı olur diye ne dersin :))

      Sil
    4. Canim bizim Facebook sayfamiz simdiye kadar olmadi,esimde facebook karsiti o yüzden ben bu ise katilamam ama isteyenler ortak acabilir .

      Sil
    5. Aslında benimde yoktu ama uzaktan eğitim okuyorum bu yıl ve yeni nesilin tüm paylaşımları burada müthiş organizeler ve kopyalar çok iyi oluyor maalesef bir süre sonra zincire dahil oldum neyse plank mıydı onu ancak 12 saniye yapabiliyorum herhalde haftaya biraz daha arttırabilirim herkese sevgiler...

      Sil
    6. Olsun,12 sn.de yeter,aceleye gerel yok Zeynepp.Zamanla vücut alisacak. Öptüm.

      Sil
    7. Ellerine emegine saglik canim!!
      Ben biraz daha iyiyim Sulecim, cok sükür tedaviye baslayinca iyilesme sürecide hizlandi, bu da beni rahatlatti dogrusu! Dün 4 saatim dis doktorunda gecince Sabah ve ara ögünüm aksadi tabiki:/ ama yinede devam ettim sonrasinda saatine göre..düse kalka umarim bozmadan bu kez bu planimi devam edecegim insallah:) aksamda bir Saat yürüyüs yaptik ailece, ama hizli tempoda olmadigi icin spordan sayilmaz sanirim..bugün izinliyim birazdan disari cikacagim yürüyüs icin..
      selamlar!

      Sil
  5. Şule benim içinde öyle oldu sevdiklerinden olmak çok zor ne kadar aynı ülkede olsandan mesafeler var...Nil sanada çook geçmiş olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok tesekkür ederim zeynepcim! insallah daha iyi olacagim tedavi ile!
      umarim ilk günün iyi geciyordur seninde..

      Sil
    2. Nil fena geçmiyor aslında fakat uzun zamandır yürüyüş filan yapmadığığma hamlaşmışım sanki üstümden kamyon geçmiş gibi şuan kendimi herkese kolay gelsin...sevgiler....

      Sil
    3. evet zeynepcim vücüt hemen bir kac gün bile hareket etme nasil kendini belli ediyor..sagol canim, hepimize kolayliklar diliyorum bende!

      Sil
  6. Şule yorumlarda senden bilgi isteyen bir arkadaş var haberin olsun...by by..

    YanıtlaSil
  7. mevsimlerdenroma blogunda...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eve simdi geldim, Sabah futbol turnuvasindaydik,birazdan bakiyorum,tesekkürler canim.

      Sil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. harika bir mesaj...keyifle uygulamak istiyorum:)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Begendiginize sevindim,blogumuza hos geldiniz.

      Sil
  10. Nil'cim, çok geçmiş olsun.

    Şule; senin paylaşımcı ruhuna bayılıyorum. Herhangi bir konuda konuşurken araya sıkıştırdığın bir bilgi beni ZINNNK diye çakıyor yerime; bunu unutmayayım diyorum. Senden öğrenecek çok şeyimiz var. Sen farkında değilsin ama bir "Şule Fan Grubu" oluştu bence...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız bizim için değerli.
Teşekkür ederiz :)